Psychotherapy

Psychology & Global Consultancy

Har du det svært, er du ked af det, har du mistet lysten eller føler du, at du sidder fast og har svært ved at komme videre – så kan samtaleterapi være en stor hjælp. Mange mennesker oplever også tit problemer i deres relationer til andre mennesker, hvad enten det er til partneren eller i familien, med kollegerne eller fremmede. Disse problemer vil jeg kunne hjælpe dig med at komme til livs. Jeg er en erfaren psykolog og jeg har i mange år hjulpet mennesker, som på forskellig vis har været i krise, vanskelige situationer eller har haft svært ved at få hverdagen til at fungere. Jeg tilbyder både individuelle samtaler og parterapi/familieterapi. Jeg arbejder indenfor disciplin område af sunhedsarbejds psykologi, samt klinisk psykologi og organisation psykologi. Nogen gang forskellige situationer i organisation kræves erfaringer fra psykolog.

Emner, jeg især har erfaring med er traumer og kriser, stress og PTSD, angst og depression, stalking, omsorgssvigt og misbrugte børn selvværd og personlig udvikling, parforhold – jalousi, utroskab og kommunikationsproblemer og konfliktmægling og mediering.

Jeg bruger behandlingsmetoderne kognitiv terapi, mindfulness og meditation, hypnoterapi og coaching. Samtalerne tilbyder jeg på både dansk, islandsk og engelsk.

Ring gerne for at høre mere eller bestil tid på tlf. eller på mail. Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links og jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske.

Forside_icons_1

 

Se mere her:

Kognitiv adfærdsterapi

Compassion based kognitiv terapi

Acceptance og commitment terapi

Behandling af traume, sorg og dødsfald

Livskriser

Par terapi